1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Kerst gedichten

U ziet de kerst gedichten 1 t/m 50 van de 669
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
Kerst, de periode van (kerst)cadeaus en lekker eten. Maar ook de tijd van het jaar waarin we weer even tijd voor elkaar maken. We spreken mooie kerstwensen uit en sturen kerstkaarten naar familie en vrienden die we al een poosje niet meer gezien hebben.

Ga jij helemaal mee in deze gezellige kerstsfeer? Ben je alleen niet zo heel creatief wat betreft kerstteksten? Snuffel eens rond in deze categorie 'Kerst gedichten' en laat je inspireren door leuke kerstwensen, mooie kerstgedichten en bijzondere kerst spreuken.

Op zoek naar grappige kerstwensen die kunnen dienen als kerstkaart tekst, korte kerstwensen om voor te lezen tijdens jullie gezellige samenzijn of een kerstgedichtje dat je bijvoorbeeld kunt verwerken in de tafelversiering? In deze categorie stapelen de kerst- en nieuwjaarswensen n gedichten zich op.

Het is dus helemaal geen probleem dat je de kerstgedichtjes voor op een kaart niet zo maar even uit je mouw schudt, met de nodige inspiratie kom je al een heel eind. Die grappige kerstgedichten en unieke kerstwensjes van familie en vrienden hebben ze misschien ook wel niet helemaal zelf gemaakt. Het kan goed zijn dat ze ook wat 'hulp' van 1001gedichten.nl hebben gehad.