1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Nieuwjaars gedichten

U ziet de nieuwjaars gedichten 1 t/m 50 van de 357
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
Gelukkig nieuwjaar! Het is traditie om aan het einde van een jaar of juist aan het begin van een nieuw jaar (het is maar hoe je het bekijkt) de beste nieuwjaarswensen naar familie en vrienden uit te spreken. De beste wensen, een gezond en gelukkig nieuwjaar, het zijn niet echt originele nieuwjaarswensen meer. Wil je dit jaar toch eens met originele kerst- en nieuwjaarswensen op de proppen komen? Wil je jouw nieuwjaarskaarten opleuken met grappige nieuwjaarswensen of een verrassend nieuwjaarsgedicht? Zoek hier in de categorie Nieuwjaars gedichten en doe frisse ideen op.

Deze nieuwjaarsgedichten zijn alles behalve standaard. Zelfbedacht, recht uit het hart en daarmee ook apart en echt. Bovendien heb je hier volop keuze in onderwerpen. Korte kerst- en nieuwjaarswensen over onder andere voor-en tegenspoed in het leven, spetterend vuurwerk, maar ook nieuwjaarsversjes over de leukste cadeautjes en lekker eten ontdek je hier in de lijst met gelukkig nieuwjaar gedichten.

Dit keer op een heel bijzondere manier een gelukkig nieuwjaar wensen? Pik hier jouw favoriete gedichtje(s) uit voor familie, vrienden en andere dierbaren en het nieuwe jaar kan alleen nog maar top worden!