1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Overige gedichten

U ziet de overige gedichten 13.251 t/m 13.298 van de 13.298
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
Gedichten, ze worden te allen tijde gebruikt om emoties uit te drukken en om een gevoel over te brengen. We dragen gedichtjes voor tijdens trouwerijen, schrijven gedichten op kerst- en nieuwjaarskaarten en lezen versjes voor op onder andere Vaderdag en Moederdag.

Liefdesgedichten, Moederdaggedichten, Sinterklaasgedichten, Overlijdensgedichten, Geboortegedichten, Paasgedichten, Verjaardagsgedichten, ze gaan allemaal over een specifiek thema. Ben je juist op zoek naar een gedicht dat niet onder een bepaalde noemer te plaatsen valt, bijvoorbeeld gedicht vakantie, gedichten over school, gedicht opa of klassieke gedichten, dan kun je het altijd eens bij deze categorie Overige gedichten proberen.

De categorie Overige gedichten wordt verrijkt met mooie gedichten over familie. De liefde voor oma, de dankbaarheid voor een zus... Maar ook actuele onderwerpen uit onze samenleving komen hier aan bod. Denk aan gedichten over kindermishandeling, vluchtelingen en depressiviteit.

Ben je op je werk bezig met een bepaald thema en zoek je een leuk gedichtje? Heb je er behoefte aan om te weten dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie? Of ben je heel introvert, vind je praten lastig en wil je aan de hand van een gedicht jouw gevoel aan een ander duidelijk maken. Ga eens door deze lijst met overige gedichten heen en pik er eentje uit dat perfect bij jou past.