1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Sinterklaas gedichten

U ziet de sinterklaas gedichten 1 t/m 50 van de 352
Sorteer de gedichten op: waardering / datum / titel
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
1 2 3 ... 7 8 Volgende »
Wil je sinterklaasgedichten maken, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Met onze afdeling Sinterklaas gedichten helpen we je graag op de goede weg. We hebben dan wel geen Sinterklaas gedichten generator, door een van de vele sint gedichten kom je hier zeker op ideetjes om zelf in je pen te kruipen voor een fijn gedichtje. Nog zo origineel, toch?!

Intocht Sinterklaas nadert op de kalender? Alle kinderen zetten hun beste beentje voor om de goedheilige man te verrassen met een Sinterklaas kleurplaat of een Sinterklaas tekening. Misschien willen jouw kinderen wel in het thema van Sinterklaas knutselen? Net zo fijn is het dat hun kunstwerkjes opgeleukt worden met grappige Sinterklaas gedichten. Je vindt hier gedichtjes over chocoladeletters, Zwarte Piet, pakjesavond en snoepgoed. Alle traditionele themas over dit fijne feest komen aan bod.

Sinterklaas en Zwarte Piet kijken hier natuurlijk ook om inspiratie op te doen, want wat is een Sinterklaas surprise zonder gedicht?! Gedaan met standaard gedichten aan alle sinterklaascadeaus, hier kom je voor originele rijmpjes.

Laat je dus snel inspireren door ons ruime aanbod sinterklaasgedichten, of voeg je eigen schrijfsels toe om anderen aan leuke rijmwoorden over Sinterklaas te helpen. Het aftellen naar dit geweldige kinderfeest vol rijmpjes en surprises is begonnen!