1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

Maandag, 29 april 2019 om 11:42

De gedichtenwedstrijd zit er bijna op. Vanaf nu zijn de inzendingen gesloten. We hebben jullie ingestuurde gedichten een aantal keer goed doorgelezen, en wat was dit genieten! Vervolgens hebben we 27 gedichten geselecteerd die meedoen aan de stemronde. En dat is waar we jouw hulp nodig hebben. Welk...   Lees verder »

Fanatiek dichter tot laat in de avond? Zo houd je jouw energieverbruik laag

Donderdag, 11 april 2019 om 10:07

Ben jij een fanatiek dichter die tot laat in de avond werkt? Dan is het verstandig dat je dit artikel leest. Omdat je natuurlijk veel uren achter de computer werkt, is het verstandig om regelmatig te controleren hoeveel energie je verbruikt. Te veel energieverbruik kan namelijk leiden tot enorme kos...   Lees verder »

Priveberichten en Foto's bij gedichten!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:19

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf vandaag ook mogelijk om maximaal 3 foto's toe te voegen bij een gedicht. Hier was door meerdere leden om gevraagd en het leek ons een goede optie om de gedichten wat extra's te geven. Beide opties z...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:14

1001Gedichten.nl organiseert voor alle leden een gedichtenwedstrijd met leuke prijzen! Elk lid mag 3 gedichten inzenden, hieruit zullen door de redactie de 25 mooiste worden gekozen en hierop kan iedereen vervolgens zijn of haar stem uitbrengen. Meer informatie leest u in het menu onder Gedichten...   Lees verder »

Geef nu uw eigen gedichtenbundel uit!

Vrijdag, 16 december 2011 om 16:11

Met trots presenteren wij vandaag ons nieuwe uitgevers platform! Hiermee is het voor iedere dichter mogelijk om zijn of haar eigen gedichten te bundelen in een mooie bundel en deze geheel zonder kosten uit te geven. Zelfs het aanvragen van een echt ISBN nummer behoort tot de mogelijkheden, uw boe...   Lees verder »

Wat mis jij nog op 1001Gedichten.nl?

Donderdag, 28 juli 2011 om 13:15

1001Gedichten.nl bestaat inmiddels al ruim 5 jaar! In al die tijd is er veel veranderd op de website. Dit heeft alles er niet overzichtelijker van gemaakt. Om hier wat aan te doen willen we over enkele maanden een nieuwe versie van de website lanceren. Omdat we dan toch bezig zijn zullen er ook d...   Lees verder »