1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Priveberichten en Foto's bij gedichten!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:19

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf vandaag ook mogelijk om maximaal 3 foto's toe te voegen bij een gedicht. Hier was door meerdere leden om gevraagd en het leek ons een goede optie om de gedichten wat extra's te geven. Beide opties z...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:14

1001Gedichten.nl organiseert voor alle leden een gedichtenwedstrijd met leuke prijzen! Elk lid mag 3 gedichten inzenden, hieruit zullen door de redactie de 25 mooiste worden gekozen en hierop kan iedereen vervolgens zijn of haar stem uitbrengen. Meer informatie leest u in het menu onder Gedichten...   Lees verder »

Geef nu uw eigen gedichtenbundel uit!

Vrijdag, 16 december 2011 om 16:11

Met trots presenteren wij vandaag ons nieuwe uitgevers platform! Hiermee is het voor iedere dichter mogelijk om zijn of haar eigen gedichten te bundelen in een mooie bundel en deze geheel zonder kosten uit te geven. Zelfs het aanvragen van een echt ISBN nummer behoort tot de mogelijkheden, uw boe...   Lees verder »

Wat mis jij nog op 1001Gedichten.nl?

Donderdag, 28 juli 2011 om 13:15

1001Gedichten.nl bestaat inmiddels al ruim 5 jaar! In al die tijd is er veel veranderd op de website. Dit heeft alles er niet overzichtelijker van gemaakt. Om hier wat aan te doen willen we over enkele maanden een nieuwe versie van de website lanceren. Omdat we dan toch bezig zijn zullen er ook d...   Lees verder »

Nieuwe opties en categorie toegevoegd!

Woensdag, 27 juli 2011 om 15:48

Vandaag zijn er op 1001Gedichten.nl een aantal nieuwe opties toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om een gedicht toe te voegen aan jouw Favoriete gedichten. Hiermee wordt het gedicht bewaard en kun je het makkelijk terug vinden. Ook is het nu direct te zien of je nieuwe reacties hebt gekregen op...   Lees verder »

Facebook winactie: Gedichtenbundel "De uitputting voorbij"

Woensdag, 13 april 2011 om 18:06

In samenwerking met Nieuwamsterdam, hebben een hele leuke winactie bedacht. Win één van de 3 gedichtenbundels "De uitputting voorbij" van Krijn Peter Hesselink. Wat moet je doen? Heel simpel! Word fan van de 1001gedichten facebook fanpage en je maakt automatisch kans op deze prijs. Ben je al li...   Lees verder »