1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Wat mis jij nog op 1001Gedichten.nl?

Donderdag, 28 juli 2011 om 13:15

1001Gedichten.nl bestaat inmiddels al ruim 5 jaar! In al die tijd is er veel veranderd op de website. Dit heeft alles er niet overzichtelijker van gemaakt. Om hier wat aan te doen willen we over enkele maanden een nieuwe versie van de website lanceren. Omdat we dan toch bezig zijn zullen er ook d...   Lees verder »

Nieuwe opties en categorie toegevoegd!

Woensdag, 27 juli 2011 om 15:48

Vandaag zijn er op 1001Gedichten.nl een aantal nieuwe opties toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om een gedicht toe te voegen aan jouw Favoriete gedichten. Hiermee wordt het gedicht bewaard en kun je het makkelijk terug vinden. Ook is het nu direct te zien of je nieuwe reacties hebt gekregen op...   Lees verder »

Facebook winactie: Gedichtenbundel "De uitputting voorbij"

Woensdag, 13 april 2011 om 18:06

In samenwerking met Nieuwamsterdam, hebben een hele leuke winactie bedacht. Win één van de 3 gedichtenbundels "De uitputting voorbij" van Krijn Peter Hesselink. Wat moet je doen? Heel simpel! Word fan van de 1001gedichten facebook fanpage en je maakt automatisch kans op deze prijs. Ben je al li...   Lees verder »

'Een gedicht' bij Man bijt hond

Donderdag, 17 maart 2011 om 22:26

Gedichten kunnen je troosten, laten lachen, ontroeren of inspireren. Vanaf maandag 14 maart start Man bijt hond met de nieuwe rubriek 'Een gedicht'. Iedere week ziet u op maandag iemand zijn of haar favoriete gedicht van een bekende dichter voordragen. De gedichten komen tot leven op locaties die vo...   Lees verder »

Nieuwsberichten nu ook op Twitter!

Donderdag, 10 februari 2011 om 15:57

De koppeling tussen ons nieuws-systeem en Twitter is af! Alle berichten worden nu automatisch ook op Twitter gezet. De berichten van onze Twitter worden ook ingeladen op Facebook, waardoor de berichten ook daar te lezen zijn. Hiermee proberen we jullie zo goed mogelijk op te hoogte te houden....   Lees verder »

Reacties op jouw gedichten

Zondag, 6 februari 2011 om 17:58

Omdat het vorige systeem van reacties volgens ons niet goed functioneerde hebben we dit wat aangepast. Het is nu mogelijk om, wanneer je ingelogd bent, te zien op welke gedichten reacties zijn geplaatst. Ook kunnen ongewenste reacties direct door de schrijver van het gedicht verwijderd worden. Hi...   Lees verder »

Laatste berichten op het forum