1001 Gedichten

1001 gedichten

Zet ook uw gedichten op 1001Gedichten.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Het laatste gedichtennieuws

Rozen verwelken, auto's vergaan

Vrijdag, 26 juli 2019 om 12:12

Hoewel jij je vaak onaantastbaar waant in je auto, rustig cruisend door het Nederlandse landschap, ben jij dat bepaald niet. In je auto ben je zeer kwetsbaar en dat hoeft helemaal niet aan jezelf te liggen. Het ongeluk zit in het verkeer namelijk nog steeds in dat kleine hoekje. Al heel snel veel sc...   Lees verder »

De Gedichtenwedstrijd zit er op!

Dinsdag, 14 mei 2019 om 12:44

Allereerst een bedankje vanuit het gehele team van 1001gedichten.nl. Wij hebben enorm genoten van het lezen van jullie vrolijke lente gedichten. We hopen dan ook dat jullie het net zo vermakelijk vonden om ze te schrijven - en te lezen. Gelukkig hielpen jullie ons een handje met de uiteindelijke ste...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd: breng je stem uit!

Maandag, 29 april 2019 om 11:42

De gedichtenwedstrijd zit er bijna op. Vanaf nu zijn de inzendingen gesloten. We hebben jullie ingestuurde gedichten een aantal keer goed doorgelezen, en wat was dit genieten! Vervolgens hebben we 27 gedichten geselecteerd die meedoen aan de stemronde. En dat is waar we jouw hulp nodig hebben. Welk...   Lees verder »

Fanatiek dichter tot laat in de avond? Zo houd je jouw energieverbruik laag

Donderdag, 11 april 2019 om 10:07

Ben jij een fanatiek dichter die tot laat in de avond werkt? Dan is het verstandig dat je dit artikel leest. Omdat je natuurlijk veel uren achter de computer werkt, is het verstandig om regelmatig te controleren hoeveel energie je verbruikt. Te veel energieverbruik kan namelijk leiden tot enorme kos...   Lees verder »

Priveberichten en Foto's bij gedichten!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:19

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf vandaag ook mogelijk om maximaal 3 foto's toe te voegen bij een gedicht. Hier was door meerdere leden om gevraagd en het leek ons een goede optie om de gedichten wat extra's te geven. Beide opties z...   Lees verder »

Gedichtenwedstrijd!

Vrijdag, 24 augustus 2012 om 15:14

1001Gedichten.nl organiseert voor alle leden een gedichtenwedstrijd met leuke prijzen! Elk lid mag 3 gedichten inzenden, hieruit zullen door de redactie de 25 mooiste worden gekozen en hierop kan iedereen vervolgens zijn of haar stem uitbrengen. Meer informatie leest u in het menu onder Gedichten...   Lees verder »